Menu
Aktuální zprávy

All In Packaging: kelímky na kosmetiku a pro farmacii

kelímek kosmetika

Velkoobchodník All In Packaging nabízí speciální kelímky pro kosmetické a farmaceutické značky v mnoha designech, tvarech a provedeních.

K dispozici jsou desítky velikostí i tvarů. Prodává se jednoduchá a levná nádoba, klasický kosmetický kelímek i moderní komplikovaný tvar diamantu.

kelímek kosmetika
Kosmetický kelímek. FOTO: All In Packaging

Používají se zejména tyto materiály:

PE (polyethylen) je nejpoužívanějším polymer na světě. Chemicky je to termoplast, který vzniká polymerací plynu etylén. Poprvé jej vyrobil Hans von Pechmann roku 1898, ale průmyslová výroba se rozjela až roku 1939. Dnes je celosvětově objem výroby polyethylenu větší než oceli.

PP (polypropylen) je další termoplastický polymer s podobnými vlastnostmi jako polyethylen. Vyrábí se z plynu propen. Je extrémně odolný vůči většině chemických rozpouštědel, zásadám a kyselinám.

SAN (styrén akrylonitril) je materiál na základě polystyrenu, který má zvýšenou chemickou a tepelnou odolnost. Jeho výhodnou vlastností je čirá průhlednost a hezký lesklý povrch. Navíc se nedá poškrábat. Vyrábí se z ethylenu a benzenu.

Akryl je modernější označení známého plexiskla. Je lehký, průhledný a bezpečný. Široké použití má od oken přes dekorativní předměty po obalový materiál.

Hliník je velmi lehký kov. Designéři i výrobci ho mají v oblibě díky je elegantním vzhledu, pevnosti, lehkosti a při tom se dobře tvaruje. Zajímavostí je, že hliník je třetím nejčastějším prvkem v zemské kůře hned po křemíku a draslíku.

Sklo patří mezi materiály, ze kterých se vyrábí nejobyčejnější i nejluxusnější předměty. V obalech je to stejné. Tavenina z křemičitého písku se totiž zpracovává velmi jednoduše mnoha metodami. V továrně pracují automaty téměř bez doteku lidské ruky a ve specializovaných sklářských ateliérech se rodí originální umělecká díla. Vše ze skla a několika příměsí.

kelímek kosmetika hliník
Kosmetický kelímek vyrobený z hliníku. FOTO: All In Packaging

Kelímky se v kosmetickém průmyslu nejčastěji používají na balení krémů, hydratačních krémů, pleťové a léčebné kosmetiky.

All In Packaging prodává láhve, kosmetické kelímky, rozprašovače, tuby, kartonové krabice, lékové obaly a další obalové materiály. Doplňkové služby jsou tisk etiket a plnění obalů.

kelímek kosmetika
Designový kosmetický kelímek. FOTO: All In Packaging
Chaty, chalupy a apartmány u vodní nádrže Lipno naleznete na stránce Lipno ubytování. Když můžeme doporučit ubytování na horách, podívejte se na stránky Krkonoše ubytování nebo na hranici s Německem - ubytování v okolí Šumavy.

CHORVATSKO 2024 levné ubytování v apartmánech a pokojích po celém Jadranu bez provize cestovkám.